Våra tårtor

Alla våra tårtor är handgjorda från grunden. Det betyder att en vaniljkräm i våra tårtor är kokad på vanilj och grädde, inte på en pulvermix.

Äggen i våra tårtor kommer från Klöverbergsgården och den ekologiska grädden kommer från Norrmejeriers bönder. För oss är det en självklarhet. Att stötta det lokala och baka på rena råvaror utan besprutningar.

OBS. Just nu tar vi inte emot tårtbeställningar på måndagar.

 

Beställa?

Vill du vara säker på att få en tårta så rekommenderar vi alltid att man förbeställer. Vi har lagt in en tidsspärr om 48 h när man beställer via webbutiken för att inte få en chock när vi kommer till jobbet på morgonen eftersom att alla krämer till tårtorna måste hinnas med att kokas. Söndagar är vi lediga så tårtor till måndagar måste beställas på fredagar.

Behöver du tårta med kort varsel?

Obokade tårtor bakas dagligen till vårt kafé. Du kan då antingen komma förbi eller så prova ringa in till kaféet på 0929-13363 och se vad som finns för dagen.

 

Gräddtårta, laktosfritt och fintårtor

Ibland bakar vi lite extra gott och fint, som till morsdag, påsk eller studenten. De tårtorna dyker upp på sociala medier och här när de finns. Klassikerna gräddtårta och schwarzwaldtårta gör vi också på beställning även fast du inte hittar dem här.

Tårtor utan laktos kan göras (ej 100 % chokladtårtan). Eftersom att vi måste koka egna krämer och fyllningar bara för dessa tårtor bör de beställas minst 2 dagar i förväg och vi tar ett tillägg för 85 kr per tårta.

#lillaskafferiettårtor

Är du på jakt efter lite extra fina tårtor till ett bröllop, dop eller storkalas? Titta gärna in på våran tårthashtagg för inspiration. Vill du göra en förfrågan? klicka dig vidare på knappen.Bröllopstårtor

Tårtor och söta ting.
Ekologiskt, hållbart, handbakat.

 

öppettider :

Måndag-torsdag: 9-16

Fredag: 9-17

Lördag: 11-15

Obs! Inga tårtbeställningar tas emot till måndagar.

Extraöppet kanelbullens dag 4 okt: 7-16.

 

Kontakt

0920 – 133 63
[email protected]
Björkgatan 41
973 31 Luleå
Karta