Våra tårtor

Just nu?

Omvärlden är kaos på så många plan. Ökade energipriser, ökade råvarupriser osv osv. Även vi är påverkade av detta.

Vi försöker jobba med att effektivisera vårt arbetssätt för att spara el, fylla ugnar till max, hålla igen på råvaror som stuckit iväg till skyarna i priser. För vi driver en verksamhet och ska vi finnas till så måste lönsamhet finnas.

Att ställa om till en verksamhet med hel eller halvfabrikat är ej ett alternativ för oss. Därför är våran tårtmeny något begränsad en tid framöver.

 

 

Beställa?

Vill du vara säker på att få en tårta så rekommenderar vi alltid att man förbeställer. Vi har lagt in en tidsspärr om 48 h när man beställer via webbutiken för att inte få en chock när vi kommer till jobbet på morgonen eftersom att alla krämer till tårtorna måste hinnas med att kokas. Söndagar är vi lediga så tårtor till måndagar måste beställas på fredagar.

Hur vi bakar våra tårtor?

Alla våra tårtor är handgjorda från grunden. Det betyder att en tårtbotten i våra tårtor är kokad på äkta råvaror, inte på en pulvermix.

Äggen i våra tårtor kommer från Klöverbergsgården och den ekologiska grädden kommer från Norrmejeriers bönder. Mjölet är svenskt och ekologiskt. Sockret ekologiskt. Smöret är äkta, Norrländskt och ekologiskt. För oss är det en självklarhet att stötta det lokala och baka på rena råvaror utan besprutningar.

Tårtor och söta ting.
Ekologiskt, hållbart, handbakat.

 

Öppettider :

Måndag-torsdag: 11-16

Fredag: 9-17

Lördag: 11-15

 

Kontakt

0920 – 133 63
order@lillaskafferiet.se
Björkgatan 41
973 31 Luleå
Karta