Välkommen in till oss!

Hos oss kan du fika sött, fika nyttigt, äta en sallad till lunch, köpa en marmelad eller hitta dig en gräddig tårta. Det ekologiska kaffet är bryggt, kopparna är blommiga och kökssoffan står redo.

 

Först tar vi en fika

Sedan hjälper vi planeten. Visste du att vi jobbar mot att vara 100 % ekologiska och att baka helt utan tillsatser?
Eko = LOGISKT tycker vi. Bra för dig, mig, våra barn, djuren, miljön och planeten.

Vart vi finns?

Många hittar redan till adressen och vissa har handlat godsaker här redan som små.

I våra lokaler på Bergviken huserar mycket historia redan från år 1966. Tiden då Konsum öppnade upp dörrarna och la in ett vackert gammalt marmorgolv. Efter det tog Handlarn över, sedan Anderssons konditori som drev sitt konditori i lokalerna i dryga 15 år.

Men till er som inte vet, vi finns på Bergviken i kurvan mittemellan Köksverket och NLV (gamla Midskogsskolan). Adressen är Björksgatan 41.

Du är så hjärtligt välkommen förbi! Våra öppettider hittar du längst ner på sidan.

 

Vi söker en kallskänka

Vill du jobba med oss?

Hos oss jobbar vi hållbart, vi bakar från grunden och på ekologiska råvaror. För att du ska lyckas som kallskänka hos oss söker vi dig som är intresserad och har kunskap om mat. Du vill jobba med hantverk, de bästa råvarorna och kvalitet.

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara i kallköket och göra smörgåstårtor, sallader och smörgåsar. Både på beställning och till vårat kafé.

Vackra och goda ting kommer inte av sig själv så därför bör du vara noggrann, ha hög arbetsmoral och kunna jobba självständigt och med en blick för smak. Både under lugnare och mer hektiska perioder. Det vi säljer håller en hög kvalitet och vi är väldigt måna om våra kunder. De är oss kära!

Vi är 8 personer som finns på plats här varje dag som alla gillar att hjälpas åt. Vi förutsätter att du vill detsamma och kommer till jobbet med humöret på topp.

Tjänsten är tillsvidare, heltid. Måndag-fredag, kl 6-15.

Arbetslivserfarenhet från liknande arbete är ett krav.

Intervjuer hålls löpande tills dess att vi hittar den rätta. Maila in din ansökan till: [email protected] och märk ansökan med KALLSKÄNKA.

Tårtor och söta ting.
Ekologiskt, hållbart, handbakat.

 

Öppettider:

Måndag-torsdag 11-15
Fredag 9-17
Lördag 11-15

 

Kontakt

0920 – 133 63
[email protected]
Björkgatan 41
973 31 Luleå
Karta