I vårt kafé

I vårt kafé

Ett personligt kafé inrett med återbruk där ingen kopp som är den andra lik. Fika som jämt byter smaker för att det inte är massproducerat. För oss är det viktigt att hjärtligt kunna stå bakom vad vi säljer. Allt hos oss går att fika på plats eller ta med sig hem.

I vårt bageri och konditori

I vårt bageriet och konditori är det ett gäng kreativa, drivna personer som jobbar. Alla måna om hantverket. Det ska smaka gott, vara bakat på riktigt och inte på hel eller halvfabrikat, på de bästa råvarorna och se vackert ut. Fina bakverk kommer inte av sig själv och bakom allt vi gör ligger mycket hårt arbete.

OM ni bara visste hur många liter vaniljkräm som kokas hos på ett år…..

Våra tårtor

Veganskt fika, bullar, klassiska tårtor eller kanske en festlig smörgåstårta? Här nedan kan du klicka dig vidare för att se våra olika tårtor.

TÅRTOR

Här hittar du prinsesstårta, citrontårta, chokladtårta, operatårta, blåbärstårta, hallon/lakritstårta och frostingtårta. Alla bakade på ekologiska råvaror så långt det bara är möjligt.LÄS MER OCH BESTÄLL

SMÖRGÅSTÅRTOR

Självklart kan du beställa dina smörgåstårtor från oss!
Det perfekta jobbfikat, fikat att fira födelsedagen med, släktmiddagen, bröllopet eller så dopet.
LÄS MER OCH BESTÄLL

VEGANSKT FIKA

Rawfood är ett lite nyttigare alternativ till det klassiska fikat. Passar perfekt när man vill bjuda vänner, sig själv eller nära och kära på ett modernt veganskt fika utan massa konstigheter.LÄS MER OCH BESTÄLL

Tårtor och söta ting.
Ekologiskt, hållbart, handbakat.

 

öppettider :

Måndag-torsdag: 9-16

Fredag: 9-17

Lördag: 11-15

Obs! Inga tårtbeställningar tas emot till måndagar.

Extraöppet kanelbullens dag 4 okt: 7-16.

 

Kontakt

0920 – 133 63
[email protected]
Björkgatan 41
973 31 Luleå
Karta