Om oss

Mycket har hunnit hända sedan..

 

Vi öppnade sommaren 2015 och den här bilden togs. Det hela började med att allt blev på riktigt när Ida och Andreas äntligen hittade en lokal. Sen började renoveringen. Vi rev, byggde, målade och gjorde fint. Vi byggde det stället vi verkligen ville ha med kantstötta gamla möbler, blommiga koppar och turkosa dörrar. En personlig butik med kött och sött under samma tak.

2017 började vi året med att äntligen få vara med i semmeltestet för första gången och vi vann! Sommaren 2017 tog vi även över sommarstället Kolaren´s Café ute i Karlsvik och drev det i hela 4 somrar innan vi kände att vi där gjort vårt. Under hösten 2017 vart vi nominerade till Luleå Business Award i kategorierna -årets hållbarhetspris och -årets unga företagare.

Under början av 2018 blev vi nominerade till white guide i kategorin -årets hållbara föregångare.

2019 vann vi semmeltestet igen och semmelhysterin var ett faktum. Vi fick även äran att åka till Stockholm för att träffa Prins Daniel efter att blivit nominerade till Prins Daniels Fellowship.

Under oktober 2019 flyttade köttbutiken hemifrån då vi öppnar en helt ny köttbutik inne i stan på Storgatan 34 i Luleå.

Under hösten vart vi nominerad till Folkets företagare och fick tätt därefter ta emot ett ärofyllt stipendium från Sparbanksstiftelsen och Swedbank för drivkraften för hållbarthet.

2020 vann vi semmeltestet igen och fick nu införa semmelsläpp för att få bukt med hysterin. Jisses vad vi varit glada, häpna och tagna av all eran kärlek!

2021 var vi med i ett hållbarhetsprojekt tillsammans med Energikontoret Norr, Almi och företagarna för att stärka oss och bli ännu bättre på hållbarhetsfrågor.

Under hösten 2022 gjorde vi våran första föreläsning om hållbarhet.

2023 Vi fick även äran IGEN att åka till Stockholm för att träffa Prins Daniel efter att blivit nominerade till Prins Daniels Fellowship.

Att jobba hantverksmässigt och med mycket kunder kräver mycket arbete. Vi är så INNERLIGT tacksam för all vår fina personal som jobbar tillsammans med oss och gör allting möjligt. Drivna och alla stjärnor på just sin grej. Utan dem, ingen framgång.

Vi kommer att fortsätta kämpa för det vi tror på. Ekologiskt, hållbart och handbakat. Och tack. Tack till alla våra bästa kunder som alltid är glada när ni kommer in. För att ni tar er tid att åka omvägar för att göra ett besök i våran lilla butik. Det är ni som gör det möjligt för oss att finnas till.

Vi börjar med en fika, sen räddar vi världen.

/Ida, Adde och Cleo med resten av gänget.

 

Tårtor och söta ting.
Ekologiskt, hållbart, handbakat.

 

Öppettider :

Måndag-fredag: 11-16

Lördag: 11-15

AVVIKANDE ÖPPETTIDER:

13/7 Lördag: stängt

V.29-31: SEMESTERSTÄNGT

 

 

 

Kontakt

0920 – 133 63
order@lillaskafferiet.se
Björkgatan 41
973 31 Luleå
Karta