Om oss

Mycket har hunnit hända sedan..

Vi öppnade sommaren 2015 och den här bilden togs. Det hela började med att allt blev på riktigt när Ida och Andreas äntligen hittade en lokal.  Sen började renoveringen. Vi rev, byggde, målade och gjorde fint. Vi byggde det stället vi verkligen ville ha med kantstötta gamla möbler, blommiga koppar och turkosa dörrar. En personlig butik med kött och sött under samma tak.

Karin började jobba. Hon blev snabbt en del av familjen och har varit med sedan start. Hand i hand med första fettisdagen anställde vi våran första bagare. Ni började gilla våra smörgåstårtor och då kom Suporn. Våran älskade älskade lilla Cleo föddes.

2017 började vi året med att vinna semmeltestet. Sommaren 2017 tog vi över sommarstället Kolaren´s Café ute i Karlsvik och drev det i hela 4 somrar innan vi kände att vi där gjort vårt. Under hösten 2017 vart vi nominerade till Luleå Business Award i kategorierna -årets hållbarhetspris och -årets unga företagare.

Under början av 2018 blev vi nominerade till white guide i kategorin -årets hållbara föregångare. I slutet av året började även Felicia jobba och fick direkt börja baka fina tårtor som aldrig förr.

2019 vann vi semmeltestet igen och semmelhysterin var ett faktum. Vi fick även äran att åka till Stockholm för att träffa Prins Daniel efter att blivit nominerade till Prins Daniels Fellowship.

Under oktober 2019 flyttade köttbutiken hemifrån då vi öppnar en helt ny köttbutik inne i stan på Storgatan 34 i Luleå.

Under hösten vart Ida nominerad till Folkets företagare och fick tätt därefter ta emot ett ärofyllt stipendium från Sparbanksstiftelsen och Swedbank för sin drivkraft.

2020 vann vi semmeltestet igen och fick nu införa semmelsläpp för att få bukt med hysterin. Jisses vad vi varit glada, häpna och tagna av all eran kärlek!

2020 välkomnade vi även Cecilia en trappa ner (bor i samma hus) och en till Felicia till gänget. Cecilia som visade sig vara en riktig pärla på rawfood och Felicia som är så mjuk och mån om alla som finns i hennes närhet, speciellt er kunder.

2021 började även Rebecka, vart smittande skratt hörs på långa vägar, Patrik som är en mästare på bullar och Linnea som är en hejare på desserter till gänget.

Att jobba med hantverk och mycket kunder kräver mycket arbetskraft och vi är så innerligt tacksam för alla extrahänder som hoppar in så fort de kan och behövs: Tuva, Elin, Ellen, Patricia och Noa.

Vi kommer att fortsätta kämpa för det vi tror på. Ekologiskt, hållbart och handbakat. Och tack. Tack till alla våra bästa kunder som alltid är glada när ni kommer in. För att ni tar er tid att åka omvägar för att göra ett besök i våran lilla butik. Det är ni som gör det möjligt för oss att finnas till.

/Ida, Adde och Cleo med resten av gänget.

Tårtor och söta ting.
Ekologiskt, hållbart, handbakat.

 

Öppettider:

Måndag-torsdag 11-15
Fredag 9-17
Lördag 11-15

 

Kontakt

0920 – 133 63
[email protected]
Björkgatan 41
973 31 Luleå
Karta