Tårtor till halloween

Halloween och spöktårta!

I år blir det två olika varianter på tårtor till Halloween! Dessa två tårtor går att beställa under perioden 26 oktober - 6 November.

Bild 1. HALLOWEENTÅRTA. Med smak av prinsess, så hallonsylt, vaniljkräm, grädde, sockerkaksbotten och marsipan. Är i storleken 10 bitar och kostar 420 kr. Går EJ att få som laktosfri eller byte i smak.

Bild 2. SPÖKTÅRTA. Med smak av opera så vaniljkräm, chokladgrädde, sockerkaksbotten med choklad och marsipan. Är i storleken 10 bitar och kostar 420 kr. Går EJ att få som laktosfri eller byte i smak.

Här hittar du våra vanliga tårtor:

#LILLASKAFFERIETTÅRTOR

Våra tårtor

Alla våra tårtor är handgjorda från grunden. Det betyder att en vaniljkräm i våra tårtor är kokad på vanilj och grädde, inte på en pulvermix.

Äggen i våra tårtor kommer från Klöverbergsgården och den ekologiska grädden kommer från Norrmejeriers bönder. För oss är det en självklarhet. Att stötta det lokala och baka på rena råvaror utan besprutningar.

Vill du veta vilka smaker vi har på tårtor så hittar du en tårtmeny längre ner på sidan. Ibland bakar vi lite extra gott och fint, som till morsdag, påsk eller studenten. De tårtorna dyker inte upp här utan de tårtorna lägger vi bara ut på sociala medier. Klassikerna gräddtårta, princesstårta och schwarzwaldtårta gör vi också på beställning.

Tårtor utan laktos kan göras. Eftersom att vi måste koka egna krämer och fyllningar bara för dessa tårtor bör de beställas minst 2 dagar i förväg och vi tar ett tillägg för 75 kr per tårta.

#LILLASKAFFERIET