Våra tårtor

Alla våra tårtor är handgjorda från grunden. Det betyder att en vaniljkräm i våra tårtor är kokad på vanilj och grädde, inte på en pulvermix.

Äggen i våra tårtor kommer från Klöverbergsgården och den ekologiska grädden kommer från Norrmejeriers bönder. För oss är det en självklarhet. Att stötta det lokala och baka på rena råvaror utan besprutningar.

Vill du veta vilka smaker vi har på tårtor så hittar du en tårtmeny längre ner på sidan. Ibland bakar vi lite extra gott och fint, som till morsdag, påsk eller studenten. De tårtorna dyker inte upp här utan de tårtorna lägger vi bara ut på sociala medier. Klassikerna gräddtårta, princesstårta och schwarzwaldtårta gör vi också på beställning.

Tårtor utan laktos kan göras. Eftersom att vi måste koka egna krämer och fyllningar bara för dessa tårtor bör de beställas minst 2 dagar i förväg och vi tar ett tillägg för 75 kr per tårta.

Årets Morsdagstårta.

Här har ni årets specialtårta till morsdag:

Persika, passionsfrukt och med kokosmazarinbotten (UTAN GLUTEN). Tårtan innehåller laktos men är utan nötter och mandel. Är i storleken 10-12 bitar och kostar 520 kr.

Bakad i vanlig ordning från grunden (utan halv/helfabrikat) och på ekologiska råvaror så långt det bara är möjligt. Finns alltid risk för spår av gluten och nötter eftersom de bakas under samma tak som våra andra bakverk.

Bakas endast för utlämning lördag 29/5 och söndag 30/5 morsdags helgen. Vi håller öppet båda dagarna 11-15.

Beställ tårtor på: 0920-13363

#LILLASKAFFERIETTÅRTOR