Morsdag!
Morsdag närmar sig med stora steg. Vi har i år precis som vanligt tagit fram en speciell morsdagstårta:
Färskostmousse med basilika och lime, jordgubbskompott, mazarinbotten med mandel (utan gluten). Förboka gärna!
Våra bakverk
-
Blåbärsmazarin
49 kr Lägg till i varukorg -
Chokladbiskvi
46 kr Lägg till i varukorg -
Chokladboll
35 kr Lägg till i varukorg -
Kanellängd
139 kr Läs mer -
Kardemummabulle
38 kr Lägg till i varukorg -
Kardemummalängd
139 kr Läs mer -
Lakritsbiskvier
46 kr Lägg till i varukorg -
Mazarin, citron och kardemumma
46 kr Lägg till i varukorg
Våra tårtor
Våra smörgåstårtor
-
6 bitar smörgåstårta lax och räk
725 kr Lägg till i varukorg -
6 bitar smörgåstårta skinka och ost
725 kr Lägg till i varukorg -
Smörgåstårta på bit, finns fredagar + lördagar
135 kr Lägg till i varukorg -
Smörgåstårta: Lax och räkor
1.150 kr Lägg till i varukorg -
Smörgåstårta: Skinka och ost
1.150 kr Lägg till i varukorg
Våra veganska rawfoodtårtor
Vårat matbröd
Frukost? möte? Till företagsfikat?
-
APELSINJUICE
45 kr Lägg till i varukorg -
ÄPPLE OCH INGEFÄRAJUICE
45 kr Lägg till i varukorg -
Bakpotatis till festen?
159 kr Lägg till i varukorg -
LYCKLIG-LEMONAD
45 kr Lägg till i varukorg -
MYNTA-LAJMONAD
45 kr Lägg till i varukorg -
Smörgås med färskoströra och salami
69 kr Lägg till i varukorg -
Smörgås med ost och karré
65 kr Lägg till i varukorg -
Smörgås med räkor
105 kr Lägg till i varukorg -
Snittar med färskoströra till festen?
Läs mer -
Snittar med skagenröra till festen?
Läs mer
HANDBAKAT FRÅN GRUNDEN.
I vårt kafé kan du fika sött, fika nyttigt eller äta en sallad till lunch. Det ekologiska kaffet är bryggt, kopparna är blommiga och kökssoffan står redo. I vårt konditori och bageri bakas det dagligen bullar, bakverk, tårtor, smörgåstårtor och rawfood.
I vårt konditori och bageri börjar bakningen tidigt på morgonen och doften från nybakade bullar sprider sig snabbt. Vi bakar på riktigt och för hand. Vi knådar bulldegar, kokar krämer och vispar fyllningar. För oss så är det en självklarhet att baka från grunden och att inte ta genvägar med färdiga mixer. Dessutom använder vi oss av ekologiska och närproducerade råvaror så långt det bara är möjligt.
I vårt bageri vill vi tillbaka det som fanns förr, handbakat fika. Utan besprutade råvaror.