Mycket har hunnit hända sedan vi öppnade sommaren 2015 och den här bilden togs. Det hela började med att allt blev på riktigt när Ida och Andreas äntligen hittade en lokal.  Sen började renoveringen. Vi rev, byggde, målade och gjorde fint. Vi byggde det stället vi verkligen ville ha med kantstötta gamla möbler, blommiga koppar och turkosa dörrar. En personlig butik med kött och sött under samma tak.

Karin började jobba. Hon blev snabbt en del av familjen och har varit med sedan start. Hand i hand med första fettisdagen så kom bagare Jens. Ni började gilla våra smörgåstårtor och då började Suporn. Våran älskade älskade lilla Cleo föddes. Då fick Eva rycka in.

Och resan slutar inte där. Mycket hände under 2017. Vi började året med att vinna semmeltestet. Sommaren 2017 tog vi över sommarstället Kolaren´s Café ute i Karlsvik. Under hösten 2017 vart vi nominerade till Luleå Business Award i kategorierna -årets hållbarhetspris och -årets unga företagare.

Under början av 2018 blev vi nominerade till white guide i kategorin -årets hållbara föregångare. 2019 vann vi semmeltestet igen och semmelhysterin var ett faktum. Under hösten 2019 flyttar köttbutiken hemifrån och vi utökar med att öppna en helt ny köttbutik inne i stan på storgatan 34 i Luleå.

Vi kommer att fortsätta kämpa för det vi tror på. Ekologiskt, hållbart och handbakat. Och tack. Tack till alla våra bästa kunder som alltid är glada när ni kommer in. För att ni tar er tid att åka omvägar för att göra ett besök i våran lilla butik. Det är ni som gör det möjligt för oss att finnas till.

/Ida, Adde och Cleo med resten av gänget.