Ekologiskt och lokalt.

Helgkött? Enskilda detaljer?

Såklart har vi enskilda köttdetaljer både till vardagen och helgen.
Entrecôte, oxfilé, köttfärs, renytterfilé, älgfilé, oxkind, märgben m.m.

Vissa populära detaljer försöker vi lagerhålla och alltid ha hemma. Men vi vill också bidra till att minska matsvinnet. Just därför försöker vi jobba så mycket som möjligt med förbeställningar även på enskilda detaljer och inte bara köttlådor. Helt enkelt för att inget ska bli över. Vi planerar också styckningen efter beställningar så ju tidigare du beställer vad du önskar desto bättre.

Vi vill heller inte att någon ska äta mer kött. Däremot vill vi att det kött man väljer att äta ska vara bra. Lokalt och om möjligt ekologiskt. Välj det kött du äter med omsorg.

Köttlådor med finstyckat kött.

Nu kan du enkelt beställa din helt egna köttlåda direkt i vår webbshop, följ knappen.

Varje fredag, burgare!

Varje fredag så gör vi paket med nybakade bröd och färs för att göra egna hamburgare. Vi tar ut bröden från ugnen strax innan kl 15 och grovmaler självklart färsen samma dag. Varje paket innehåller 4 st ekologiska burgarbröd och 600 g norrländsk, ekologisk burgarfärs. Ett paket kostar 180 kr

Vill man köpa tillbehör till burgarna så har vi olika bbq och chilisåser i butiken som vi rekommenderar starkt. Vi har även ett kit med picklad ekologisk rödlök och 4 skivor ekologisk hamburgareost från Väddö gårdsmejeri för 60 kr.

Ring 0920-13363 för att boka ett paket eller fyll i formuläret här nedan. 

Boka ett burgarpaket

Ditt namn:

Din e-mail:

Ditt mobilnummer:

Antal paket:

Ja tack, jag vill ha tillbehören till med picklad rödlök och Burgarost för 60 kr.

Paketen finns färdiga att hämta till kl 15 varje fredag. Då är bröden färdigbakade och fortfarande lite ljumna.

Du får en bekräftelse via mail när vi har tagit emot din bokning.
Kolla skräpkorgen om du inte fått något bekräftelse via mail eller kontakta info@lillaskafferiet.se

I köttbutiken.

"From nose to tail"

Djurslagen som finns hos oss är ekologiskt nötkött från närområdet, lokalt griskött från Bredåker, renkött och älgkött från Norrbotten. Norrländskt lammkött säljs vid säsong.

Vi tar in hel och halv fall till butiken och styckar allt själva. Vilket gör att vi kan erbjuda unika köttdetaljer från både nöt och gris som annars är svåra att hitta. Vi planerar styckningen efter beställningar så ju tidigare du beställer vad du önskar desto bättre.

Vi tror på hållbarhet och jobbar efter mottot "from nose to tail". Vi vill förädla mer delar av djur än vad som görs idag. Allt för att kunna erbjuda ett brett utbud av fantastiska styckningsdetaljer och dessutom till vettiga priser. Att använda flera delar innebär en lägre påverkan på miljö och klimat eftersom köttet från varje djur räcker till flera. 

Har du funderingar över kött, styckningsdetaljer eller hantering så har vi kunskapen att hjälpa dig. 

 

Besök oss på instagram eller facebook: @lillaskafferiet