Kolarens Café

Kolarens café är ett sommarcafé som har öppet juni-augusti. Caféet finns ute i Karlsvik med utsikt över Niporna och Lule älv.  Här kan du njuta av handbakat fika, äta glass och lunch. Drick en kall öl, sippa på ett glas vin och se älven flyta förbi. Kolarens Café är ett idylliskt utflyktsmål för stora som små. Vi har sittplatser både inom- och utomhus. 

När vi har öppet

Juni och augusti har vi öppet både på Lilla Skafferiet och Kolarens Café. Under julimånad har vi semesterstängt på Lilla Skafferiet och finns då bara ute i Karlsvik. Exakta datum för säsongsöppning/stängning läggs ut när sommaren närmar sig.

Ett idylliskt utflyktsmål för stora som små

Öppettider

På Kolarens Café har vi öppet alla dagar 11-17 under perioden juni-augusti.

Lilla Skafferiets öppettider hittar du på sidan kontakta oss

Adress

Kolarens Café finns inne på campingområdet för First Camp.

Arcusvägen 110, 975 94 Luleå.

Lilla Skafferiets adress hittar du på sidan kontakta oss

Parkering

Parkering finns vid Arcusbadet. Vid funderingar om parkeringar, kontakta då receptionen på First Camp. 

Observera att informationen gäller för Kolarens Café.

Hitta till sommarcafeét

Observera att vägbeskrivningen är till Kolarens Café. Information som gäller Lilla Skafferiet hittar du under sidan kontakta oss

Från väg 968 sväng in på avfarten mot Karlsvik och Arcusbadet, First Camp, Arcushallen. Kör raka vägen längs Arcusvägen (ca 1 km) tills du kommer till Arcusbadets parkeringar på höger sida.

Alt 1. Parkera vid Arcusbadet. Från entréen till Arcusbadet så finns det skyltar att följa hela vägen till Kolarens Café.

Alt 2. Gå direkt till höger efter att ha passerat bommarna och receptionen till First camp.