Tårtor, bakverk, sötebröd, smörgåstårtor och rawfood

I vårt kafé

Här kan du fika eller äta lunch i mysig miljö bland charmiga gamla bord och dricka kaffe ur vackert blommigt porslin. Och ja, självklart använder vi oss av ekologiskt kaffe och bakar på ekologiska och närproducerade råvaror så långt det bara är möjligt. Vi bakar vårt fika själv och doften från nybakat sprider sig snabbt ut till kafeét. Vi bakar för hand,  knådar degar och vispar fyllningar, allt för den hembakta smakens skull. 

Klassiskt fika

Vi har biskvier, tårtbitar, bakelser, wienerbröd, mazariner, frasiga parisare, bullar, pajer och cheesecakes i olika varianter. Vi gillar omväxling och byter ut smakerna lite titt som tätt.

Rawfood fika

Färgglada cheesecakes, syrlig key lime pie, snickers, kola och chokladpaj, lavendel och blåbärstårta, lakritsbollar. Hos oss finns det massor av smakrikt och gott rawfood att fika till kaffet! Vi gillar omväxling och byter ut smakerna lite titt som tätt.

Rawfood är ett lite nyttigare alternativ till det klassiska fikat och något som vi alltid har hemma. Rawfood är ett alternativ utan tillsatt gluten, ägg, laktos, mjölkprotein och vitt socker. Istället bakar man ofta på frön, nötter, kokos, frukter och bär. Inte heller upphettas något mer än 42-47 grader för att så mycket som möjligt av all näring ska finnas kvar. 

Lunch

För den som är hungrig och vill mätta magen så finns ekologiska sallader och smörgåstårta på bit. Går alldeles utmärkt att antingen äta här eller ta med hem.

Jobbfika

Behöver du finfika till personal, kunder eller möten? Kanske du har mycket i agendan men ändå vill uppmärksamma personalen med en tårta varje onsdag utan att behöva få ångest varje torsdag för att du glömde bort det igen. Då kanske en stående fika beställning vad som passar just dig!

Utkörning till närområdet är möjligt för en kostnad av 150-200 kr beroende på avstånd. Kontakta oss vid förfrågan till större sällskap, företag, bröllop eller liknande på 0920-13363, info@lillaskafferiet.se eller fyll i formuläret under event

Fika sött, nyttigt eller matigt här, or take away