Vi bakar på ekologiska och närproducerade råvaror

Bageriet

Bakom våran bakning ligger mycket arbete, tid och kärlek. Bakning är ett hantverk och inget verk är den andra exakt lik. Vare sig det gäller klassiskt fika eller rawfood så bakar vi från grunden och gillar inte genvägar med färdiga mixer. Vi använder oss av ekologiska och närproducerade råvaror så långt det bara är möjligt. 

I bageriet börjar bakningen tidigt på morgonen och doften från nybakade bullar sprider sig snabbt. Vi bakar för hand och hos oss finns godsaker som tårtor, fika, smörgåstårtor och rawfood.

Tårtor, smörgåstårtor och rawfoodtårtor

Tårtor

Alla våra tårtor är handgjorda från grunden. Det betyder att en vaniljkräm i våra tårtor är kokad på vanilj och grädde, inte på en pulvermix. I vårt bageri bakar vi klassiska tårtor fast med lite nya smaker. Tårtmeny hittar du längre ner på sidan.

Fyller du år eller ska du bjuda kollegorna på finfika på jobbet? bjuda in till bröllopsfest? Hör av dig till oss så hjälper vi dig! Givetvis kan vi också leverera ut tårtorna till festen om så önskas. 

Tårtor utan laktos kan göras. Eftersom att vi måste koka egna krämer, fyllningar och såser bara för dessa tårtor bör de beställas minst 2 dagar i förväg och vi tar ett tillägg för 50 kr per tårta.

Våra tillfälliga tårtsmaker lägger vi ut på sociala medier. Klassikerna gräddtårta, princesstårta och schwarzwaldtårta gör vi endast på beställning.

Smörgåstårtor

Självklart kan du beställa dina smörgåstårtor från oss. MEN, vilken tråkig idé att bara få äta smörgåstårtor på begravning eller fest. Det är gott och vi gillar det! Just därför har vi smörgåstårta på bit som lunch under veckorna. 

Rawfoodtårtor

Rawfood är ett lite nyttigare alternativ till det klassiska fikat. Våra rawfoodtårtor går självklart att beställa hela för den som vill bjuda vänner eller nära och kära på ett modernt fika utan massa konstigheter. Smakrikt, inte lika sött och hur gott som helst! Vi gillar omväxling och byter ut smaker lite titt som tätt. En aktuell meny hittar längre ner på sidan.

 

Beställ dina tårtor på 0920 - 133 63 eller info@lillaskafferiet.se

 

Har du någon allergi?

Fråga oss så berättar vi mer om vad produkterna innehåller. Eftersom att alla produkter bakas under ett och samma tak finns det alltid en risk att produkterna kan innehålla spår av nötter, gluten, mjölk och ägg.